Kelabu King

Kelabu King
Naib Penghulu no 2 Dengab rasminya gelara Naib penghulu telah Nama Kelabu King serang. karetorny yang unik, dengan rekod 3x kemenang dan rangking peminatnya yang tinggi telah melayakkannya untuk menerima gelaran pembaka no 2 tertinggi yang terbaiknya penghulu Reban 2013..

Khamis, 3 Februari 2011

Ayam sabung untuk di jual

SOLD to KEDAH
                                     ANAK SAIGON ORI 4BLN . Berat  SKRNG 2 .9kg


 SOLD to KL

                                                Ayam rinting-3.5kg 1xwin jalan baik main taji
 


SOLD
SOLD











Bangkok 3.6kg ada buah special local btg kaki            
                                                                             Saigon/ thai-3.8kg ayam kaki kilas

14 ulasan:

  1. salam....
    ayam saigon nie jual ke?
    klu jual brp hrgenye?

    BalasPadam
  2. ok ayam saigon nie x dijual..?
    ayam jln baik ayam dah spr klau mh blh dtg
    tgk harga blh crt lg.....?

    BalasPadam
  3. ok...nt klu sy nk dtg sy msj saudre.tp dlm mse trdkt nie sy buzy skt la.klu de mse nnt sy dtg.tq

    BalasPadam
  4. salam ank saigon ori 2 hrga brapa..pos bleh x

    BalasPadam
  5. yg ni tk jual bos ada yg lg satu ank saigon ori klu mh terus call sya.....

    BalasPadam
  6. mmg blh pos yng mn satu bos mahu ayam nye ..?

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. assalamualaikum...
    ade lagi nak jual ayam baik2 tak???
    kalau ade inform dkt saya melalui SMS(0175023626)Kuala Kangsar Perak...
    kalau ade yang saya minat bagaimana pula dgn kos penghantaran nya???abang boleh detail kan harga ayam tersebut tak??dan harga kos penghantaran sekali...itu pun kalau boleh la

    BalasPadam
  9. dh x update ke gambar terbaru

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau ada ayam terbaru yg nk djual,bgtahu

      Padam
    2. sy ada jual ayam baka baik untuk di jual umrnya 2tahun setengah harga 2ratus

      Padam
  10. ad spa nk ayam sabung baka too on x?

    BalasPadam